SPECIALISATIES

-LPG

Ellen Vander Veken

LPG

Silhouet aflijnen

LPG laat toe probleemzones te behandelen. Je sport voldoende en eet evenwichtig, maar je bekomt niet het gewenste resultaat waar je het wil namelijk op buik, billen en benen?

LPG zorgt ervoor dat de afbraak van vetten gestimuleerd wordt op deze probleemzones.

Resultaat

Je figuur wordt slanker en je silhouet wordt strakker afgelijnd.

Cellulitis gladmaken

De meeste vrouwen (90%)- zowel slank als volslank- hebben last van cellulitis. Sporten en diëten hebben weinig invloed op cellulitis. Cellulitis is een gevolg van overbelaste vetcellen in combinatie met vochtretentie. Deze factoren beïnvloeden de structuur van de huid met als gevolg het ‘sinaasappel’-uitzicht van de huid.

LPG maakt deze hardnekkige vetten los.

Resultaat

De huid wordt zichtbaar gladder en de oneffenheden in de huid verdwijnen.

Cellulitis gladmaken

De huid verstevigen

Door schommelingen van het gewicht (zwangerschap, menopauze, ouder worden…) verliest de huid geleidelijk aan stevigheid. Bepaalde zones (binnenkant van de dijen, armen, buik) zijn meer onderhevig aan deze schommelingen. De huid verliest haar elasticiteit en spankracht.

LPG stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

Resultaat

De huid wordt opnieuw strak en soepel.

Zware benen verlichten

Heb je last van zware benen (oedeem)?

De LPG-techniek zorgt voor een precieze drainage en verhoogt de afvoer van vocht. Deze techniek geeft een sneller resultaat dan een manuele drainage

Resultaat

LPG geeft een onmiddellijke en langdurige verlichting van de benen.

Zware benen verlichten

Werkt het echt?

De LPG-techniek wordt sinds jaren ook gebruikt door plastische chirurgen, dermatologen, kinesitherapeuten…Ook voor behandelingen van brandwonden en littekens is bewezen dat LPG tot goede resultaten leidt.

Wetenschappelijke studies hebben de werking van LPG aangetoond.

LPG

LPG

LPG is een techniek uitgevonden door Louis Paul Gauthay die berust op roterende cilinders. Het LPG-apparaat met roterende cilinders kan de huid liften, losmaken, ontspannen, mobiliseren, in- en uitrollen…om het bindweefsel te verbeteren.

De techniek kan aangewend worden voor therapeutische, esthetische, medische en sportieve doeleinden.

Op een natuurlijke manier (dus geen chirurgische ingreep) wordt de huid van het lichaam en gezicht verstevigd, uw silhouet hertekend en afgeslankt.

Behandeling

Bij het intakegesprek zal de therapeute samen met jou een figuuranalyse maken en de probleemzones bespreken.

Een volledige behandeling bestaat uit 15 à 20 sessies. Elke sessie duurt 35 minuten. Om sneller resultaat te behalen is het aangewezen om te starten met 2 sessies per week. Daarna volstaat 1 sessie per week om het gewenste resultaat te behouden. Vanaf de eerste sessie mag je reeds een resultaat verwachten. De huid van de behandelde zones voelt gladder aan. Vanaf de 10de sessie is het resultaat merkbaar : je silhouet is meer afgelijnd en strakker, de huid is gladder en zachter.

Voor de behandeling moet je een strak zittend pakje aantrekken (endermowear) voor persoonlijk gebruik om een perfecte hygiëne te garanderen.

De behandeling voelt aan als een relaxerende, ontstressende massage, ontspant en geeft een gevoel van welzijn.

Kortom : je voelt je beter in je vel !